Gigolo Dave Vlaanderen - Nederland

Mijn verhaal

Waar zal ik beginnen. Over mijn privé ga ik het niet hebben, behalve misschien dat ik naast dit leuk en vooral boeiend tijdverdrijf, ook een normaal leven leid zoals iedereen.

Ik ben in deze wereld gerold op mijn 29ste, al enkele jaren geleden dus. Initieel puur voor het plezier. Niet dat ik er nu geen plezier meer aan beleef hoor, verre van, maar je weet wel, ik was nog geen 'gigolo' :-) Het was eigenlijk begonnen als (s)experiment. Op die manier heb ik de ervaring opgedaan.

Die eerste dates waren compleet nieuw en ik had eigenlijk buiten mijn gewone privéleven, weinig of geen seksuele ervaring met andere bedpartners. Het was dan ook een zeer spannende ontdekking. Nu nog steeds uiteraard want iedere nieuwe ontmoeting blijft een soort stap in het onbekende, ervaren of niet.

Het was eigenlijk nadat ik al enkele dates had gehad, dat iemand me erop attent maakte dat ik het misschien eens moest proberen als gigolo. Aanvankelijk lachte ik dat idee weg. Maar hoe langer hoe meer speelde het in mijn hoofd en dus werd het op een bepaald moment realiteit.

Ondertussen zijn we een paar jaar verder, en voel ik er mij eigenlijk steeds beter bij. Ongeacht mijn leeftijd, want als er één ding is wat ik leerde, is dat de leeftijd er eigenlijk niet toe doet. Dames die daar zelf op afhaken moeten beslist zichzelf eens de kans gunnen om het te ervaren en pas daarna te oordelen :-) In het begin had ik mezelf ook voorgenomen om geen dames van 45+ te daten. Maar eens te hebben 'geproefd', had ik er ook een totaal andere kijk op :-)

Het voordeel t.o.v. 'de beginjaren' is dat ik er zelf ook veel relaxter ben op geworden. Ik voel dat ik de dame in kwestie meer op haar gemak kan stellen. Geen overhaaste dates, maar elkaar eerst rustig leren kennen bij een goed glas, en zo de spanning verder opbouwen. Dit is vaak ook wel nodig vermits het ofwel buitenechtelijk is en/of doordat het de eerste keer is voor de dame in kwestie.

Naast mijn rustig aura ben ik ook humoristisch ingesteld en dat helpt ook wel om de drempelvrees voor de dame te helpen wegwerken. Eenmaal dat punt voorbij loopt alles vanzelf (soms wel verbazingwekkend goed) los.

Wat mij het meeste boeit is de dame volop te zien en te voelen genieten. De meeste mannen denken eerst aan zichzelf... En het is net dat wat een vrouw zoekt in dit soort van dating, dat iemand haar de zevende hemel kan laten zien :-) Ikzelf ben pas voldaan als de dame is voldaan.

Voor mij kan alles maar moet niks. Bij de do's & don'ts vind je dan ook weinig of geen don'ts. Jij bepaalt zelf hoever we gaan.

Het kan ook zijn dat je grensverleggend wil daten, dan help ik jou graag jouw fantasieën te realiseren. Uiteraard op een manier waarop je jezelf steeds goed blijft voelen. Ik ben een luisterend oor voor alles, communicatie vind ikzelf zeer belangrijk, zowel verbaal als non-verbaal. Want dat is de sleutel naar die 7de hemel :-)

Ik spreek wel van een ruime ervaring, maar ik zeg niet dat ik de ganse kamasutra en alle mogelijke 'settings' van buiten ken en meester ben. Dus wie weet kan jij me ook wel iets nieuws bijbrengen :-) Steeds open voor nieuwe uitdagingen!

Gigolo Dave Vlaanderen - Nederland